Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Romantyka.

Drogi Romantyku, cierpisz tak bardzo!
Jeść nie chcesz i myślisz niejasno,
Rozmyślasz wciąż o Niej, jakby była żoną.
Prawda jest inna - nie będzie z Tobą.
Ma swe potrzeby, tych nie zaspokoisz,
Lubi pieszczoty i lubi się droczyć,
Kocha mieć w sobie KUPĘ faceta -
Toż nie dla Ciebie jest ta kobieta!
Mówisz wszystkim, że to jedyna
A ja powiem, ze ta kobiecina
Nie ma pojęcia, że żyjesz, chłopie.
Więc, na bogów litość, daruj ją sobie.
Na przyszłość pamiętaj - lekcja najważniejsza:
Kobieta też sra, choćby najpiękniejsza.

36 493 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
  • Tolaa

    20 December 2012, 23:31

    Ten wiersz ma zrazić? :)