Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

drogi draniu nie drwij
głowę swą gładząc błogo
nim gładko zgładzisz

ukryj ręce skrwawione
oto krok za krokiem
w trudną wyruszasz drogę

7834 wyświetlenia
79 tekstów
53 obserwujących
  • Irracja

    10 February 2011, 18:18

    nie drwij z losu kogoś innego.
    właśnieś zrobił krok pierwszy,
    w stronę przeznaczenia swego.

    ;-)

  • Wichura

    27 August 2010, 13:02

    Chce czy nie, swym czynem drogę już obrał... A rąk nie umyje, tylko schować je może... Pozdrawiam, Emilio.

  • awatar

    25 August 2010, 23:18

    ładna miniaturka w klimatach, pozdrawiam +

  • Przemio

    25 August 2010, 17:24

    lepiej jak Piłat ręce umyć ; D

  • Wichura

    25 August 2010, 13:07

    Postaraj się ciut, wbrew pozorom to nie tylko gra wyrazem. ;)