Menu
Gildia Pióra na Patronite

oczyszczenie

drogę którą przeszłam
ty przerwałbyś w połowie
ale dłużej też nie zdołam
wulkan niepewności w głowie

spójrzmy co za mną
mój most płonie
sama rzuciłam zapałkę
sama sparzyłam dłonie

i ponownie...
i znowu...
moje brudne skrzydła
oczyszczam z popiołu

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    1 February 2013, 18:58

    nie baw się zapałkami