Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

Droga,
którą wiedziesz mnie
w nieznane
Splamiona krwią,
bólem,
kokainą.

Otwieram oczy
rozrywając pajęczynę strachu.
Kroczę po równoważni wyborów.

Mrokiem związujesz mi serce,
Dźwiękiem AK utulasz do snu.

Czy kiedyś nadejdzie pokój ....

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 23 August 2019, 19:18

    Mafijne klimaty...
    Ojjj, niegrzeczna Dziewczynka. :P

    Żartowałem.
    Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam. :))

  • Kamil Borkowski

    21 August 2019, 15:34

    Brzmi jak wiersz dziecka z Syrii.

  • 21 August 2019, 13:03

    Dzięki :-) U mnie często jest mrocznie i ciemno ;-)

  • sprajtka

    21 August 2019, 10:13

    Ciemno...ale przeczytałam;)

  • Malusia_035

    21 August 2019, 09:57

    Bardzo mroczny klimat ,ale ja taki właśnie lubię :) Super :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)