Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

kolor mgły

droga ugięta pod ciężarem
liście niczym ciała
wybawione szarym tchnieniem

winny niewinny
czerń i biel
pomiędzy serce
pożegnania

znowu idę do ciebie
niosąc wybaczenie
światełko przebija się przez mgłę
twojego spojrzenia

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących