Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do nieśmiałej miłości

Droga miłości
Jesteś piękna
Dajesz ciału impuls
Wzniecasz pożądanie
I tulisz nadzieją
Gdy uczucia zbrukane
Wdeptane zostają wściekle w ziemię
Wzbudzasz dumę w tych sercach
Które kochają
Drażnisz natomiast
Niegodnych twojej potęgi
Nie kryj się ze strachu
Bo nie masz się czego bać
TY jesteś największa
Masz nieograniczoną siłę
Dzięki tobie
Warto zaufać
Jeżeli spotka się kogoś
Kto potrzebuje pomocy
Bliskości i uwagi
Szacunku szczerego
Także okazałej pełnej wzajemności
Więc nie daj się
Walcz!

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!