Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezrozumiałe..

Droga jest jasna, jedyna wśród lasów perłowych
I natchnienia nocy do dróg całkiem nowych.
Podążając promenadą anielskich skrzydeł.
Potrafiąc dóbr żałować w próżni uwięzionych
Oddechów cierpiących, dusz poranionych
Bez żadnej z istot bezsensu tym życiem podążając
Odkrywać przeznaczenie płacz napotykając.

851 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • 19 February 2011, 19:11

    dało mi do myślenia...jedna jest droga i jedno przeznaczenie