Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koń cz.1

Droga była pusta,
cisza mroczyła sennością...
Kawał pola poganiał często konia
co dźwigał Bożą Mękę.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!