Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga!

Dróg przebytych zapomnienia nadszedł czas!
Chce wyjechać i zapomnieć ,bo to wszystko poszło w las!
Moje życie i Ci ludzie których poznał nagle świat,to porażka pięknych chwil,które
długo będą w nas!

Bartłomiej Van Kalisz

1555 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!