Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepokój

Drga
tak niewinnie,
w ukryciu

Niepokój

rodząc mapę koszmarów
oplecionych ciszą

Muszę to przeczekać
pod poduszką czasu,
obgryzając z nerwów do krwi opuszki nadziei.

( Dla Felicjana RIP skrzydlaty przyjacielu)

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących