Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dreszcze

dreszcze
przechodzą
falami
niosąc
przesłanie
może żądanie

delikatność
dotyku
mąci myśli
bezsilność
poddanie
oczekiwanie

na nie
a one
z wolna
suną cierpliwie
wiedząc
że czekam
chciwie

drażnią się
ze mną
muskając
powoli
a ja zapadam się
mimo oporów
mej woli

i płynę
w głąb
pragnień
gorących
jak płomień
ich dotyk
ach dotyk
te dłonie . . . te dłonie

***
Dział: Erotyki
***
ZM

20 844 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!