Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek nocy letniej

Dręczy mnie smutek nocy letniej
Suma wszystkich nieudanych kroków
Chciałabym móc przeżyć to wszystko lepiej
Nie chce lądować już w rynsztoku

Powoli tracę rezon, widzę tylko czerń
Chwytam się słów jakby miały mnie ocalić
Każda kolejna noc jak każdy nowy dzień
Życia pęd zamierza mnie zabić

Kolejny raz mnie boli
Widzę to obojętnie
Zadufana pani swej woli
Swój strach chowa skrzętnie

12 115 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • ZbytImpulsywna

    27 June 2016, 23:16

    Pozostaje mi szczerze podziękować, ale tak tylko w połowie ;)

  • Emilia Szumiło

    27 June 2016, 23:10

    ćwierć fiszki za udane przebłyski