Menu
Gildia Pióra na Patronite

Następny nowy dzień

Drażniący poranek
Szeleści jak sierść
Szarość jest mokra
A w żyłach zastygła krew

Od zębów do głowy
Przelewa się zgrzyt
Zdzieranych siekaczy
Poranny wewnętrzny ścisk

76 457 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!