Menu
Gildia Pióra na Patronite

Patrycja

Drażni chłopców z warzywniaka
zalotnymi spojrzeniami
ulatuje między półki
ze skanerem
motyl barwny

Albert mówi - cudna Pati
Marcin dodał - przecudowna
patrzyć chcemy przez dzień cały
ale ona gdzieś się chowa

Morał z tego wynieś trzeba:

jest jak aksamitny sen
każdy za nią się ogląda
ona o tym dobrze wie...

Marka

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Seneka 18

    7 September 2010, 17:32

    Rewelka :)