Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja część Ciebie

drążą mnie zamknięte usta
nagimi wierszami

wychodzą
poza milczenie od świtu
zapowiadały się szaro
deszczem na pokuszenie zwodząc

wiatr
znowu oddycha w osłonięte plecy
i nie widzę ile znamion minęło
zbyt późno

ty odeszłaś inaczej

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • giulietka

    26 December 2011, 22:17

    Ta część Twoich wierszy mi najbliższa...