Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawyj..

Drapie po oknie
zewnętrzną stroną.
Kłębem odnajduje miejsce.
Trafia w falstart.
Na dnie przegrany instynkt.
Wiernie załasi.
Zamarudziłeś,
powita tęsknym skowytem.
Przyjaciel w brązach,
z nieodgadnionym
rzędem cyferek.

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!