Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dramatem napisana część rozstania.
Lepiej się witać.
Lecz to pożegnanie bez następnego powitania
O miłości wiele kłamstw rzuconych, odrzuconych.
On zwykłą sympatią podchmielony...
Ona w gotowości serca pęknięcia ...
Kłamie, zmyśla, kręci, pęka i wzycha.
Tylko rzekła...
Ja również nie oddałabym za Ciebie serca.

5024 wyświetlenia
53 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!