Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Brailem

dotyk jak płatkiem śniegu
włosy stają dęba
drżysz po czubek nosa
czytając palcami po skórze
każda myśl coraz lżejsza o niepokój
kilka słów wyżłobionych na sercu
bijemy w jednym tempie
nie otwieraj oczu
nie będą ci potrzebne
nie teraz

17 072 wyświetlenia
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!