Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona...

Dotykasz we mnie
tylu wrażliwych miejsc
które jednego dnia
pragnę tak czuć

Innego znowu dnia
widzę w sobie
zahartowaną
przez życie kobietę

Nauczoną stawiać się
wszystkim emocją i ludziom
którym boję się zaufać
z obawy o opuszczenie...

25.02.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    8 March 2018, 18:56

    Dziękuje Wam cieplutko ;)

    Ściskam ;)

  • Malusia_035

    1 March 2018, 08:55

    zatrzymał mnie ,ładny :)

    Pozdrawiam Ciepło :)

  • Smurf007

    27 February 2018, 14:40

    czyżby dusza artystki? :)

  • fyrfle

    27 February 2018, 12:31

    Interesujący, taki chodzący po ziemi.