Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykasz moich dłoni
Tak czule, jak nikt inny
Od pocałunków nie stronisz
Nie czujesz się winny
Sprawiasz, że dotykam nieba
Nie patrząc na nie
To wszystko czego trzeba
Codzienie kochaj mnie
Mówisz, ta jedyna
Patrzysz głęboko w oczy
Jaka jest tego przyczyna
że z nami miłość kroczy?
Lecz wrażenie mam
Że każdej to mówisz
Serca ci nie dam
Po drodze sens gubisz
Gdyby tak było
Lepiej byś nie istniał
Lepiej by się żyło
I Więcej byś zyskał.

879 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!