Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

placebo

dotykasz mnie
zaledwie myślą
o mnie

a może to tylko senne urojenie

jednak dłonie wyciągam niezmiennie
wszędzie tam
gdzie mnie bolisz

i nie wiem czy jesteś
jeszcze chorobą
czy już lekarstwem

może jedynie placebo

ale jesteś

a dla mnie to wciąż
największa nagroda

~~~
MW

18 939 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    22 May 2020, 16:30

    piękny wiersz
    ale daje mi za dużo wspomnień

    od Julkaa