Menu
Gildia Pióra na Patronite

urywkiem

Dotykasz mnie koniuszkiem języka.
Całujesz mnie dłonią.
Patrzysz na mnie ustami.
Dużo nas wokół siebie.
Wtedy przemawiasz do mnie
i zabijasz swoimi słowami.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!