Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieba dotyka się
by już po chwili
docenić szorstką ziemię

z chmur spada się
szybciej niż z konia

na grzbiecie można
trochę powalczyć

11 509 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • HeLkon

    8 November 2015, 01:13

    Ciekawie napisane.