Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe

Nowe

Dotyka nas
co raz
nowe

Przelewem z banku
o poranku
i płonie

Przychodzi i niszczy
aż świszczy
ogień

Znowu świat tonie
płonące konie
witamy nowe

Pytajcie nas
czy chcemy was
i waszą mowę

76 457 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • onejka

    24 September 2018, 10:59

    Nie pytają, uszczęśliwiają

  • Gaia

    23 September 2018, 12:01

    Nie do wiary, ze jeszcze ktoś chce słuchać, aby usłyszeć.

  • 23 September 2018, 08:00

    Nigdy nie pytają.
    Wiedzą.
    Pozdrawiam. :)