Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jeśli kochamy... "

Dotykamy duszy
Krzywe zwierciadło monitora
Obrazem skaleczonym
Ułudą błyszczy
?
A jednak Jesteśmy
W tej samej myśli
Zawieszeni w czasoprzestrzeni
Tej szklanej
Zbić szklany ekran
Zabić niewiedzę pragniemy
Posiąść pewność
To jedno...
Zrezygnować ze smutnej samotności
Samotności we dwoje
W samotności szkle przeglądamy się
Czy ktoś to rozumie...
W szklanym tłumie odnaleźć się
Zapalić pióra przez chwilę
Chcemy poznać oczy nasze zielone
Dotknąć dłoni...serca rany
Może kiedyś pozwolimy sobie na to...
Jeśli kochamy.

...
17.11.2020
10:34

281 718 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
  • onejka

    17 November 2020, 13:34

    po drugiej stronie ekranu słowa mamią i przesadną słodyczą znaczą serce...robią dobrze...sobie tylko zazwyczaj