Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykam Cię
W umyśle uczuć,
Jesteś tak blisko
By za chwilę dzieliła nas przepaść
Wspólnej niedoskonałości...
Nasze plany, marzenia
Pogrążone we wspólnej winie
Oskarżeń...
Obiecaj, że to przeszłość
Albo nie, nie obiecuj...
Bardziej bolą niespełnione obietnice.
Tylko jak mam wtedy wierzyć, że będzie lepiej?...

22 931 wyświetleń
294 teksty
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!