Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

dotykam palcami
twarzy jak
niewidomy przeróżnych

bo one
dają mi
świadectwo
że żyję
tworze

o tych
dniach nieznanych

i
w górze
te gwiazdy
układają migoczącą
drogę po
której idę

jak włóczykij
wlokąc namiot
wspomnień

chciałbym je
wszystkie pozbierać
lecz ulatują

w niepamięć

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • 27 August 2012, 21:04

    Mariuszu... pozbieraj w sercu wspomnienia najmilsze...
    Pozostałe... niech ulecą... i pozostaną w ciszy...

    Pozdrawiam ciepło :)))

  • czarna mamba

    27 August 2012, 18:51

    piekny...tylko moze inaczej bym go ulozyla-cieplo pozdrawiam :)