Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Dotykam koniuszkami palców
mych słów płonących
po omacku
Twe myśli
I wciąż nie wiem
czy je zapaliłem

Twe milczenie
gasi wszystkie słowa

Nie zdążę wypowiedzieć

48 002 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    12 June 2020, 21:16

    a tak :)

  • kati75

    12 June 2020, 19:24

    Ładnie:-)