Menu
Gildia Pióra na Patronite

Katharsis...

Dotykam duszy
pisząc kilka wersów
dzięki którym
potrafię ocalić

Kawałki siebie
z jednego marzenia
zostawiające ogromne
spustoszenie

Chowam w treści
smak bólu czy smutku
gdzie uwielbiam
czuć stan Katharsis...

06.10.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!