Menu
Gildia Pióra na Patronite

***kształty wiosny

dotykam cię pragnieniem

powitajmy
wiosenne drżenie tysiącem
kolorowych oddechów
kwiaty rozkwitną nam w dłoniach
słowo przytulimy do słowa
chociaż chaotycznie w milczeniu pulsując

- kształt zapachu łąki przejmują

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!