Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po

dotykam byłej chwil
cężki oddechem
na raz na dwa dlawie się łzami
deszczem zmywam całe moje zło

I te chore cnoty które noszę
w pelerynie codziennego bycia
westchnień kilka ukradkiem oddaję jednej z cnót

której imię na ustach nosi każdy
Bóg....

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!