Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk Twój działa jak ukojenie,
W Twoich objęciach jest jak w niebie,
W Twych oczach chce szukać Mojego odbicia,
W Twoich słowach chce słyszeć prawdę,
nie kłamstw.
Każdy Twój uśmiech niech sprawia mi radość.
W Twoim sercu chce szukam miłości.
W Tobie jest szczęście, które
jest moim dopełnieniem.
Dodajesz mi skrzydeł, aż chce się latać.
Jeśli upadnę...upadasz razem ze mną.
Jesteś niczym...Anioł Stróż.
Czuwasz i przychodzisz...
Zawsze...kiedy Cię potrzebuje.
Zostań ...
Bądź przy mnie.
Bo jesteś...Jedyny, Najważniejszy...
Bez kogo...
Nie da się żyć,
Wszystko traci sens!!!

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!