Menu
Gildia Pióra na Patronite

Innymi oczyma

Dotyk
trzask
kobaltowe chmury płynące nisko
rozlane mleko

Zarys i kształt
pęka
bańka
mydlane oczy

Pył
i wiatr
okruchy wielkiej Ciszy

Jasność
błysk
nierozerwalnych dotąd
dobra i zła

najzwyczajniej w świecie
wspaniale niepojęty

koniec
ulotne tchnienie

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!