Menu
Gildia Pióra na Patronite

pogniecione serce

Dotyk, którego nie poczuł nikt
Serce, które nie zabiło
Zapach, który się nie ulotnił
Słowa, które nie zostały wypowiedziane
Myśli, które nie przebiegły przez umysł
Spojrzenie, które nie zobaczyło

Wszystko to jak tęsknota i pragnienie, którego nigdy nie ugasisz
Zabawiłeś się? Na co czekasz?!

I tak zrobiłabym wszystko dla Ciebie

13 921 wyświetleń
225 tekstów
2 obserwujących
  • M44G

    10 September 2013, 21:00

    Piękne ubrane w słowa.