Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dotyk duszy "

" Dotyk duszy"

W prozie życia.

W mojej ciszy -

mieszkaniu do wynajęcia.

Delikatne Twoje słowa.

Czuły gest.

Jaki tego powód jest?

Dotykając mojej duszy.

Sprawiłeś, że zaistniałam.

Inne plany miałam.

Nie żałuję.

Bardzo Ci dziękuję.

Nadzieja.

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • yetick

    7 December 2021, 00:46

    Piękne początki, warto było tu zajrzeć 😎

  • Maciek Zz

    10 June 2020, 19:36

    ktoś się odważył i sprawił...
    - chwała mu za to
    za serca obudzenie
    za duszy drgnienie :)