Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ...Kocham i tak "

Dotyk ciepłych rączek na piersiach...
Pamiętam bicie Twojego ufnego serca...
Złączeni jeszcze sobą tak bardzo...
Łza wzruszenia przy trudach narodzenia
...
Czas wszystko zmienia
Rozdzieleni za życia - gdzie jest granica
Ciała i duszy - jak żyć z cierniami
Ranami na które nie ma plastra miodu
Jak żyć i kruszyć serca lodu odłamki
Tak by nie pokaleczyły?
Ciiii nie płacz
Nie ma w tym Twojej ani Jego winy
Wezmę wszystko na swoje barki
Zamknę księgę zwaną życiem - zamilknę
Kiedyś tak zrobie - zgubię zegarki
Stanę się trzciną myślącą wśród traw
Zapomnisz o mnie Ty
Zapomni o mnie i Świat
Przecież i tak w zapomnieniu trwamy
O szaleństwa dzisiejszej rzeczywistości
Niezdarni My się potykamy...
Może tam gdzie teraz Nas nie ma...
Jest Nasza Nadzieja
Kiedyś na rozstaju dróg się spotkamy.

...
Dedykuję Tobie Dziecko

281 771 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!