Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podziękowanie

Dotychczas wszystko wokół było martwe...
a świat stał w miejscu...
Byłam samotna i pedantyczna...
A Ty?....
Wkroczyłeś w moje życie...z buciorami...
zrobiłeś...
zawieruchę w moim sercu...
zburzyłeś...
porządek dnia codziennego...
uśmiechem...
wprowadziłeś nieład...
słowami...
uszczelniłeś zakamarki mojej duszy...
ustami...
zamknąłeś mój sprzeciw...
i-jakby jeszcze było mało...
dotykiem...
uleczyłeś moje ciało...
A teraz?
Teraz wszystko ma zawrotne tempo...

Dziękuję Ci za ten cudowny...bałagan....

55 169 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • Seneka 18

    23 June 2011, 16:01

    Pięknytaki nieład...:)