Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotrawione Dotrawmy

Dotrawmy to! Dotrawmy!
Albowiem jak Ty byś się czuł
Gdybyś niedotrawionym pozostał?

54 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
  • obito

    14 October 2010, 23:45

    Tego przetrawić nie mogę.