Menu
Gildia Pióra na Patronite

na odległość

dotknij mnie ciepłą myślą
pogłaskaj czułym wspomnieniem
otwórz szeroko okno, odetchnij
moim cichym westchnieniem

obejmij przyspieszonym biciem serca
otul szeptem mojego imienia
całuj namiętnie tęsknoty ustami
przytul rosnącym przypływem pragnienia

rozbierz mnie śmiałą fantazją
za skrytych marzeń zasłoną
pieść rozpalonymi zmysłami
co ogniem nienasyconym płoną

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • misiek45

    15 May 2012, 23:33

    Jak romantycznie.pozdrawiam

  • skrobek

    15 May 2012, 23:10

    ach rozpływam się:)

  • miramija

    12 May 2012, 18:00

    Bożenka, Małgosia, Agnieszka, Ania... dziękuję, że do mnie zaglądacie :) pozdrawiam serdecznie :)

  • annak

    12 May 2012, 13:09

    pięknie Marysiu ubrałaś w słowa tęsknotę za miłością, którą dzieli odległość...
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • misiek45

    12 May 2012, 08:55

    Piękny wiersz do czytania wieczorem,pozdrawiam