Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pielgrzymowanie

Dotknąć Nieba
I w sercu poczuć żar
I bezmiar Twej miłości
Gdy śmierć Twa stała się pieczęcią
I naszym ratunkiem...
Z każdym krokiem
Coraz bliżej mi
Do Twych Ojcowskich ramion
Lecz pozwól jeszcze mi tu śnić
I czuć jeszcze chociaż chwilkę
Promienie słońca i we włosach wiatr
Nim smakiem nieba
Staną się dni
Gdy droga dobiegnie końca.

19 404 wyświetlenia
295 tekstów
23 obserwujących
  • kati75

    18 June 2018, 10:16

    najważniejsze to dojść do miejsc ,gdzie ktoś na nas czeka;-))uściski Iwonko

  • I.Anna

    17 June 2018, 08:19

    Ludzie tak długo nie żyją w dzisiejszych czasach :)
    Dziękuję za odwiedziny u mnie, dawno nic nie pisałam i możliwe że czas to zmienić...
    Miłego dnia życzę :)

  • 17 June 2018, 08:02

    Bardzo ładne.
    Ale do końca drogi, to masz jeszcze ze sto lat, może więcej, więc jest mnóstwo czasu na sny. :)
    Miłej niedzieli. :))