Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk duszy

Dotknąć duszy
poczuć siódme niebo

Dotknąć duszy
poczuć w sobie jedność

Dotknąć duszy
bez tajemnic i bez obaw

Dotknąć duszy
w tym samym śnie się ujrzeć

Dotknąć duszy
cudem uleczyć serce

Dotknąć duszy
spotkać własnego anioła

Dotknąć duszy
ocalić myśl od zapomnienia

92 603 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!