Menu
Gildia Pióra na Patronite

taka sytuacja...

do tańca muszę zagrać sobie sama
nikt inny tego nie zrobi…

do rytmu zastukam obcasami…
zawiruję w powietrzu…

pioruny z dłoni wypuszczę
udam… że to klubowe światła…

oczy przymrużę - wymyślę nowy świat
udam… że to nie moje ciało…

dłonie swoje połączę
udam… że tworzą parę…

do tańca muszę zagrać sobie sama - jak umiem najlepiej…
na... klawiaturze komputera…

15.01.2020, środa odwrócona, 19.00 – 19.03

33 806 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących
  • 15 January 2020, 18:50

    Ładnie grasz, aż nogi się rwą... :))