Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bogaczem będziesz

dosyć już mam, dość
minek lekceważących
i odwróconego wzroku.
nielepkich rączek,
rozsypanych myśli
gdzieś daleko ode mnie.
od środka zajadają się
tobą
problemy.

pójde od ciebie
spostrzeżesz gdy
zaburczy ci w żołądku,
bałagan pod stopami
beze mnie ci zostanie.
i pieniądze w portfelu.

11 337 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • 11 February 2017, 09:59

    ;):):) jak to koniec z końcem zwiąże , ma być tylko jedno wejście , a o Kamasutrze to pogadamy przy okazji
    Bardzo dobra satyryka , obok cieczki przy ujęciu
    Pozdrawiam , spokojnego dzionka ;)