Menu
Gildia Pióra na Patronite

do fotografa

dostrzeż pragnienie
w migawce spojrzenia

z tysięcy klatek
uwolnij marzenia

bądź moim statywem i obiektywem
na życie całe

/dedykowane - 28.07.2015r./

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!