Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** G.

Dostrzegłeś na pustyni
W uschniętej zieleni oczach
Łzy oazy tlącego się życia

I chociaż dzisiaj
Cumujemy w osobnych zatokach
Wciąż płyniemy w potrzebie
Tej samej modlitwy

By móc znowu kochać

2058 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • veraikon

    22 November 2016, 17:11

    Dziękuję....

  • silvershadow

    22 November 2016, 16:36

    Intrygujący wiersz. Zwłaszcza zakończenie.

  • 21 November 2016, 23:47

    Napisałaś kiedyś - cokolwiek - nie dla G?