Menu
Gildia Pióra na Patronite

. JO

Dostołym wino w sklepie od Dzitki,
Miołym położyć jji w kiblu płytki
Przyznum sie z dumum że podołołym
Kafle leżały...jo na nich społym

Kupiłym kumbaj wczoraj ze złómu
Beze silnika, ruły i gumów
Ale do dumu, wprawdzie z mozołym
I tak jo kur...a nim dojechołym

Ukrodłym bułke i wode w szklance -
Kobicie Stacha - Wandzie Kumpiance
Ledwie wyszedym ze samochodu
Na wadze byłym kilo do przodu

Liste zakupów dała mi żuna
Żebym pamintoł o korniszunach
Ale niechcuncy je przeoczyłym
Na pocieszynie, wino kupiłym

Znalozłym kartke, co kur...a grane?!
A na ni liczby poprzekreślane
Nim do miszkania jo sie dostołym
Miliuna złotych we torbie miołym

Jeszcze sie chciołym tutej pochwolić,
Jak chce to moge długo...
Wstyd mi je za Wos tera nic wincy
Bo jo nie pole już pinć miesincy

51 299 wyświetleń
588 tekstów
70 obserwujących
  • fyrfle

    10 July 2019, 13:48

    Żyć, to być, a być to kłaść plytki albo położyć z klasą lagę, czyli wyjść po angielsku.

  • Sierjoża

    13 June 2019, 22:29

    ... bycia;)

  • fyrfle

    19 April 2016, 13:14

    Wielka poezja życia.

  • Sierjoża

    19 April 2016, 10:27

    No, no kobiety lubią niepalących facetów ;) Miłego

  • onejka

    19 April 2016, 10:19

    za nie palenie fisza się należy :)