Menu
Gildia Pióra na Patronite

dostojne dęby
wierzby płaczące
delikatne brzozy
lipy pachnące

strzeliste topole
niewysokie leszczyny
kłujące iglaki
kosodrzewiny

natury festiwal

'cud maliny'

348 820 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
  • m.M

    18 May 2011, 21:40

    miło mi, naprawdę... :)
    dziękuję wam i pozdrawiam.

  • Seneka 18

    18 May 2011, 10:45

    Kapitalne...

  • marka

    18 May 2011, 10:30

    Piękne słowa, malownicze a do tego upięte w miniaturowy bukiecik.
    Gratulacje, bo porywa wyobraźnię...