Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do M

dostałaś szansę
więc jej nie zmarnuj
każdy ma w życiu
możliwość taką
już nie potrzeba
więcej doświadczeń
czas by skorzystać
z mądrości starszych

dość mamy ludzi
smutnych zranionych
którzy nie wiedzą
co zrobić żeby
utrzymać w sercu
płomień miłości
oni wciąż mają
swoje potrzeby

brak im spojrzenia
na siebie z boku
sami chcą wiedzieć
wszystko najlepiej
taka kolejność trwa
już od wieków
a ja na starość
uczę się

być człowiekiem

----------
( 2009 )

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • kukaczka

    19 September 2021, 18:46

    ..wymowny, idealny dla mojej seniorki..🍁

    od batram