Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dostałam od życia piękny dar.
To najcenniejsze co dzisiaj mam,
i bardzo cenne są wszystkie chwile,
które spędzamy zawsze tak mile.

Żeby tak móc te chwile małe
nawlec na sznurek jak korale,
wtedy na wielkiej wystawie wspomnień
lśniłyby blaskiem niczym cenny kamień.
By wszyscy ludzie je podziwiali,
...bo byłby to najpiękniejszy sznur korali!

2716 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • selenia

    10 May 2010, 09:36

    dziękuję Haniu :)