Menu
Gildia Pióra na Patronite

Doskonały

Doskonały w swojej niedoskonałości.
Piękny wśród codziennego dnia.
Błysk oczu odbijający blask słońca.
Cudowny.
Nie wyróżniający się znacznie od innych,
jednak widoczny pośród tłumów.
Inny od reszty.
Nadal mój.
Wypełniający codzienność dnia.
Wypełniający nocny cień.
Blisko duchem,
niekoniecznie świadomie.
Jesteś.
Czuję twą obecność.

2877 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • Malusia_035

    10 April 2015, 14:45

    Bardzo ładny ,zatrzymuje

    Pozdrawiam :))

  • Nikaaaa

    7 April 2015, 20:25

    dziękuję ;);*

  • mill

    7 April 2015, 20:19

    ...jasne że ładne ;).....

  • Nikt ważny

    5 April 2015, 21:38

    Ładnie :")